Kraljevstvo okeana

AllAll
© Galatée Films
Kraljevstvo okeana

Sinopsis

Istorija stanovnika mora počela je 3 miliona godina pre nego što su životinje napravile prve korake na suvom. U svitaj sveta, život je pobedio u svim vodenim staništima, od tropskih voda do ledenih pustinja, od obala do otvorenog mora.

Epizode

Sezona 1
 • Vatra i led

  +

  Kitovi, pingvini, iguane i delfini su nasledili teško zaveštanje od svojih kopnenih predaka - moraju da dišu. Da bi se prilagodili morskoj sredini, moraju da menjaju oblik i razvijaju nove metode.

 • Džinovi iz dubina

  +

  Plavi kitovi i horde tune, velike grabljivice love u prostranim okeanskim pustinjama. Putujte sa njima kroz plavo prostranstvo sa ekskluzivnim mestom u prvom redu za posmatranje njihovih divljačkih gozbi.

 • Raj za grabljivce

  +

  Koralni polipi su majušne životinje koje su izmenile geografski izgled naše planete. Oni grade podvodne planine koje predstavljaju sklonište za neverovatno raznovrsnu grupu životinjskih vrsta.

 • Peščani ratovi

  +

  Neopisivo i zaprepašćujuće mnoštvo se kreće po naizgled praznim peščanim ravnicama. Kako se kriju? Saznaćemo njihove tajne, kao i tajne životinja koje žive zaštićene u ogromnim podvodnim šumama morske trave.