Magija Diznijevog životinjskog carstva

©National Geographic
Magija Diznijevog životinjskog carstva

Sinopsis

U ovom serijalu gledaoci imaju priliku da istraže zabavni park "Disney's Animal Kingdom", "Disney's Animal Kingdom Lodge", i deo parka "The Seas With Nemo & Friends at EPCOT", odajući počast za više od 5 hiljada životinja i njihovim čuvarima.

Epizode

Sezona 2
 • Ogroman napredak za nosoroga

  +

  Veterinarska ekipa je zauzeta zbog ugrožene antilope kojoj je potrebna hitna operacija. Kasnije, mladunče nosoroga pravi prve korake, bradavičasta svinja odlazi na pedikir i lamantin ima zubobolju.

 • Zastoj u saobraćaju žirafa

  +

  Žirafe u savani zaustavljaju prolaz gostima, kako bi izmamile više hrane od čuvara. Tolstoj, kornjača stara preko sto godina odlazi na lečenje da bi mogla pravilno da jede. Nova ženka nilskog konja, po imenu Rouzi, pokušava da stekne prijatelje.

 • Opušteni gepardi

  +

  Mlada zebra treba na operaciju abdomena, dva merkata se bore za titulu vođe, žaba pecač ima slomljenu čeljust, i ekipa u parku pravi pokretnu kuglu, kako bi se gepardi zabavljali.

 • Gorila ronilac

  +

  Nizijska gorila dobija hiperbaričnu terapiju, crni nosorog dobija narukvicu za praćenje koraka, konjska antilopa drastično gubi na težini, i kornjače sa Galapagosa slave deseti rođendan.

 • SOS morskih kornjača

  +

  Grupa divljih morskih kornjača treba negu pre povratka u okean, mladi nosorog se leči nakon što mu naprsne rog, ekipa pravi novu igračku za grickanje, da bi se čopor lavova zabavio. Hartmanova planinska zebra po imenu Hajdi, dobija mladunče!

 • Nazdravlje, Džolo!

  +

  Veterinari leče lamantina od potencijalno smrtonosne parazitske infekcije. Kasnije, slon besni, gepard ima problema sa stomakom i ćubasta kua veoma ozbiljno prihvata svoju hranu.

 • To je jegulja

  +

  Veterinari leče anemičnu zelenu murinu, i nilskog konja kojeg boli zub. Kasnije, kornjača kopa svoj novi dom i ženka severnog beloobraznog gibona sprema se za sopstvenu porodicu.

 • Magija Diznijevog životinjskog carstva

  +

  Okapi rađa zdravo mladunče, gavran uči nove trikove za predstavu, stari mandril stiže u park, i prva crnoperka se priprema za dolazak u podvodni svet.

 • Jato ljubavi

  +

  Veterinari pokušavaju da utvrde da li žirafa ima slomljen nožni prst. Kasnije, čopor afričkih divljih pasa je razdvojen, kako bi ih odveli na redovan pregled, dok jato flamingosa dobija novog člana.

 • Vidimo se kasnije, kornjače!

  +

  Par slonova odlazi na prvi sastanak, poni ispunjava snove jedne mlade, male divlje kornjače izlaže i jaja na plaži, a gorila se bori sa trajnim posledicama opasne infekcije.