Najsmešniji američki video-snimci: Životinje

12+12+
©National Geographic
Najsmešniji američki video-snimci: Životinje

Sinopsis

"National Geographic" udružuje snage sa serijalom "Najsmešniji američki video-snimci" u najnovijem serijalu o životinjama u kojem se pojavljuju urnebesno smešni ljubimci, neverovatan divlji svet i sve između.

Epizode

 • Ekipa uzgajivača ćurki

  +

  U ovoj epizodi videćemo stampedo jarića, bogomoljku koja vežba borilačke veštine, razlike između aligatora i krokodila, gledaćemo bliske susrete sa životinjama, životinjske rođendanske proslave i jazavičara koji se sakriva među kengurima.

 • Poni ekspres

  +

  Pčele napadaju pčelara, razgovor sa gavranom Rejmondom, bliski susret s aligatorom, razlike između foke i morskog lava, ljubimac dana, hobotnica udara ronioca, krokodili pokušavaju da ugrizu dron, medved prekida di-džeja, ris skače na ventilator.

 • Životinje protiv stepenica

  +

  Aligator krade lopticu za golf, lukava zmija sprema iznenađenje, blizak susret sa grbavim kitom, sportska ekipa sa jedinstvenom, životinjskom maskotom, nestašan majmun gura kornjaču u jezerce, 10 puta kada je bilo dobro imati bezbednosne kamere.

 • Medved protiv zlatnog retrivera

  +

  Zlatni retriver zaustavlja nalet mrkog medveda, jazavičar se vozi na robotizovanom usisivaču, iguana napada igračku dinosaurusa, pavijan uskače u automobil i krade ovsenu štanglicu, devojčica se igra sa bradatom agamom, a koala ulazi u apoteku.

 • Pacov mi je pojeo domaći

  +

  U ovoj epizodi, razmažene mačke uživaju u banji sa ocem, kraba gradi svoj dom, policajac pomaže mački da pređe put, mala devojčica predvodi vojsku pilića, iguana se spušta niz vodeni tobogan, i foka iznenađuje surfera.

 • Životinjska introspekcija

  +

  U ovoj epizodi, zlatni retriver demonstrira košarkaške veštine, kit gura dasku na vodi, geparda se penje na automobil za safari, mudar miš aktivira mišolovku olovkom, dolazi do stampeda biglova, pile svira na sintisajzeru i majmunče krade mafin.

 • Medveđa žurka kod bazena

  +

  Znatiželjno majmunče razbija prozor, mrki medved dolazi na žurku kod bazena, dečak za dlaku beži ajkulama na Bahamima, fakultetska ekipa ima jedinstvenu maskotu, mladunac aligatora se iznenada pojavljuje, veverica se probija kroz gust sneg.

 • Šapa i red

  +

  "National Geographic" udružuje snage sa serijalom "Najsmešniji američki video-snimci" u najnovijem serijalu o životinjama u kojem se pojavljuju urnebesno smešni ljubimci, neverovatan divlji svet i sve između.

 • Uplašena mačka

  +

  Pas trubi u automobilu, mečići se igraju žmurke, toster plaši mačku, slon ruši drvo, hobotnica hvata roniočevu kameru, kokoška sedi konju na glavi, zvečarka blokira izlaz, gepard krade kameru, koza glavom udara devojčicu u zoološkom vrtu.

 • Svi vole kupatilo za ptice

  +

  Pas pogađa iz prve, žena nosi dvanaest pavijana, kornjača i aligator bacaju pet, som grize cipelu čoveku, nemački ovčar prekida borbu ćurki, ronilac prilazi preblizu tigar-ajkuli, zvečarka se krije u božićnim ukrasima, koale dugo dremaju.

 • Psi su užasne dadilje

  +

  Dabar njuši nešto čudno, kokoške trče po svežem cementu, dečak beži od jata galebova, konj postaje prvi glumac, veverica prkosi gravitaciji, konj seda za večeru, medved se bori sa jelenom na naduvavanje, zlatni retriver i devojčica imaju tajni jezik.

 • Superboul veverica

  +

  Ogromni pauk se krije u cipeli, veverica zabija tačdaun, divlji medved stopira, lamantin kija na nautičara, farmer uči bika da sedne, lenjivac zeva, saznajemo koliko stomaka ima irvas, Alfonso isprobava stendap komediju, a terijer je uvređen.