Najsmrtonosnije životinje u Africi

Sreda 17 jun 18:00

AllAll
National Geographic
Najsmrtonosnije životinje u Africi

Sledeće emitovanje

 1. Četvrtak 11 jun u 08:55

  Džinovske ubice (Sezona 2)

 2. Četvrtak 11 jun u 13:25

  Džinovske ubice (Sezona 2)

 3. Četvrtak 11 jun u 14:10

  Teren bandi (Sezona 2)

Sinopsis

Evolucija je donela prednosti najjačima, najbržima, najhrabrijima i najpametnijima. Međutim, s vremena na vreme, iskrsne i nešto neočekivano i bizarno. Pripremite se za putovanje u svet Najvećih ubica Afrike.

Epizode

 • Ukradi ili umri

  +

  Afrička divljina je prepuna lopova. U mračnom podzemlju Bocvane niko i ništa nije sigurno. Nepravda i teror vladaju, a zločin se isplati. Svaka životinja mora da se bori za ono što je njeno. I najveće dobrice su primorane da pređu na tamnu stranu.

 • Mafijaška pravila

  +

  Na žestokim borilištima Bocvane tajna je pripadati grupi. Što više, to bolje, ali pobedu odnose samo oni koji igraju po pravilima grupe. Kako se dobija položaj u grupi i šta sve treba da se uradi da se taj položaj zadrži?

 • Supermoći

  +

  U stalnoj borbi za opstanak, životinje su razvile različite supermoći koje im daju najbolju šansu za preživljavanje u smrtonosnoj igri koja se odigrava u Kalahariju.

 • Nađi i uništi

  +

  Na ravnicama Bocvane životinje igraju igru žmurke iz strave. To je borba u kojoj pobeđuju taktika i hrabrost, a pobednik može biti samo jedan.

 • Pokretne mete

  +

  U pustinji Kalahari životinjski instinkt koji životinje tera na seobu je ključan za njihov opstanak. Tokom sušne sezone koja ne prašta, život u pokretu može da bude opasan.