Najubojitije životinje Australije

AllAll
Najubojitije životinje Australije

Sinopsis

Jedinstvena australijska serija koja prikazuje stvarne priče o susretima sa smrtonosnim životinjama.

Epizode

Sezona 1
 • Zver u njenom dvorištu

  +

  Australija je zemlja prostranih predela i sirove lepote i dom je nekih od najotrovnijih i najsmrtonosnijih grabljivica na svetu. Preživeli mogu da ispričaju neverovatne priče.

 • Smrtonosni dingo

  +

  Neke od najsmrtonosnijih i najotrovnijih grabljivica žive u Australiji. Žrtve napada mogu da ispričaju neverovatne priče. Mladog Ozborna je ubola kutjasta meduza dok je plivao na plaži u Kvinslendu, pa je njegovo srce dva puta prestalo da kuca.

 • Baka protiv krokodila

  +

  Smrtonosna stvorenja Australije se pojavljuju u svim oblicim i veličinama. Baka je usred noći videla da morski krokodil odvlači prijatelja njenog unuka iz šatora. Skočila mu je na leđa i sama postala žrtva jer se krokodil okrenuo i zgrabio je za ruku.

 • Košmar u divljini

  +

  Australija je puna lepih plaža, parkova i reka, ali nisu svi privlačni. Noćno pecanje se pretvorilo u košmar kad se motor na čamcu pokvario. Rabeh je ostavio prijatelja Sala i pošao po pomoć. U mraku se sapleo i pao na gnezdo crvenoleđog pauka.

 • Smrtonosna meduza

  +

  Kad su smrtonosna otrovna stvorenja u pitanju, veličina nije važna. U Australiji živi meduza irukanđi koja je velika kao nokat na palcu, a paraluišući krpelj je manji od milimetra. Oboje mogu da usmrte u roku od 24 sata.

 • Surfare vs haj

  +

  Australija je zemlja prostranih predela i sirove lepote i dom je nekih od najotrovnijih i najsmrtonosnijih grabljivica na svetu. Zek je bio uzbuđen zbog surfofanja sa svojim starijim bratom i prijateljem, ali surferi nisu ni pomišljali na ajkule.

 • Kengur ubica

  +

  Prelepe pejzaže i mora Australije nastanjuju neka od najotrovnijih i najopasnijih stvorenja na Zemlji. Otrov mrava skakača je jedan od najmoćnijih u svetu insekata.

 • Otrov ubija

  +

  Prostrani pejzaži i prelepe vode Australije su dom nekih od najsmrtonosnijih stvorenja na svetu. Ron je jedva čekao da isproba svoje novo odelo za surfovanje. Kad je hteo da zajaše talas, sprečio ga je ujed ajkule.

 • Minuti do smrti

  +

  Australija je zemlja prostranih predela i sirove lepote i dom je nekih od najotrovnijih i najsmrtonosnijih grabljivica na svetu. Rejčel je plivala u reci u severnom Kvinslendu kad je osetila da ju je nešto ubolo u obe noge.

 • Napad morskog lava

  +

  U večerašnjoj epizodi, Ela je sa prijateljima uživala u skijanju na vodi kad je osetila da ju je odozdo udario morski lav koji joj je izbio zube i posekao vrat nekoliko milimetara od karotide.

 • Smrtonosno igralište

  +

  U večerašnjoj epizodi, Lisa je uživala u bistrom moru i prelepom danu sa dvojicom prijatelja, Markom i Rouanom. Nešto ju je povuklo sa daske za skijanje na vodi. Našla se u smrtonosnim čeljustima velike bele ajkule.

 • Smrtonosni talasi

  +

  U Australiji žive neka od najsmrtonosnijih stvorenja na svetu. Preživeli pričaju neverovatne priče o onima koji su ih spasili. Dejva je napala bik ajkula dok je isprobavao novu dasku za surfovanje. Ne bi preživeo da nije bilo njegovih prijatelja.