Najveće svetske ubice

AllAll
Najveće svetske ubice

Sinopsis

Najzanimljiviji trenuci u životu predatora, borba za život i nadmoć u epizodama punim akcije. Videćete strašne grabljivice pored kojih plen nema šanse, fizičke odlike vrhunskih predatora, na desetine vrsta koje su izuzetne, žestoke... Najveće ubice.

Epizode

 • Životinjski nindža ratnici

  +

  Pojavio se ubica u životinjskom carstvu. Vreba iz tame, brzo skače, traži hranu. Bori se za opstanak. On je životinjski nindža. Od mačaka do foka, stonoga i kengura, ove životinje će nas zadiviti: Životinjski nindža borci.

 • Igra prestola

  +

  U ovoj epizodi gledaćete smrtonosni svet feudalnih porodica, monarha, klanova i moćne vojske. Polarni medvedi se hrane kraljevski, žirafe se bore oko ženki; ajkule se bore još u utrobi; a gnuovi se sele. Gledajte njihovu Igru prestola.

 • Transformersi

  +

  U naučnoj fantastici su deo mašte, na Zemlji su transformersi pravi! Oni su mašine za ubijanje koje mutiraju na neverovatne načine. Menjaju boju i oblik, postaju tople, varaju plen ili ga puste, ove životinje zaista zavređuju naziv Transformersa.

 • Najtraženiji

  +

  Ovo su opasni gangsteri, ubice i prevaranti. Banda riba mesoždera hvata pacova; bengalski tigar pokazuje kako sve sam radi; pauk crvenih leđa jede svog mužjaka; majka medved se bori da zaštiti mlade; kitovi ubice pokazuju da su zaslužili svoje ime.

 • Raj za grabljivce

  +

  Zlaćani pesak, blistave vode, palmino drveće… zvuči bogovski, ali nije sve tako. Idilična mesta su dom zaista strašnih i smrtonosnih stvorenja. Najegzotičnije svetske destinacije možda su Raj za predatore!

 • Rođen da ubije

  +

  Neke bebe grabljivice uče da love od roditelja, dok su druge smrtonosne od rođenja. Neke varaju plen ili mu "zamažu oči". U svetu najjačih, ove bebe se dobro snalaze.

 • Rat svetova

  +

  Granica kopna i vode javlja se u više vidova: plaže, obale reka, močvare i ledena polja. Svaki prostor ima svoje drame i sukobe, a životinje se snalaze i bore. Predatori uče da love na različitim podlogama, a plen je uvek na oprezu.

 • Kad plen napada

  +

  Najmoćniji predatori naše planete uvek isteraju svoje, ali nekad se plen pobuni. Ogromni krokodil iz Nila na teži način uči da su nilski konji opasni, a lav skupo plati susret s bafalom. Hobotnica otkači ajkulu, a gazela uči geparda pameti.