Neobična životinjska prijateljstva

AllAll
Neobična životinjska prijateljstva

Sinopsis

Nemojte nikada da sumnjate u snagu prijateljstva. Neobična životinjska prijateljstva dokumentuju srceparajuće priče o posebnim prijateljstvima između različitih životinjskih vrsta ili životinja i ljudi.

Epizode

 • Svinja i njen pas

  +

  Ova epizoda prikazuje dirljive priče o nerazdvojnim drugarima iz dve životinjske vrste ili čoveku i životinji: najmanjem konju na svetu i psu; o nosorozima i ovci; o patki koja je izlečila dečaka! Jedinstvena, iznenađujuća prijateljstva puna ljubavi.

 • Kuca želi papagaja?

  +

  Epizoda prikazuje dirljive priče o nerazdvojnim drugarima iz dve životinjske vrste ili čoveku i životinji: koza koja je odgajila ždrebe, papiga koja se druži sa psom, žena koja živi s magarcem. Jedinstvena, iznenađujuća prijateljstva puna ljubavi.

 • Savremena porodica

  +

  Epizoda prikazuje dirljive priče o nerazdvojnim drugarima iz dve životinjske vrste ili čoveku i životinji: mačka dadilja i njen drug pacov; patuljaste koze i čivava; rodezijski ridžben i gepard! Jedinstvena, iznenađujuća prijateljstva puna ljubavi

 • Patka i mačke

  +

  Ova epizoda prikazuje dirljive priče o nerazdvojnim drugarima iz dve životinjske vrste ili čoveku i životinji: kozu i svinju; pas koji voli da jaše; žena koja je spasla orla; feretka i pas; vojni pas i njegov marinac; patka i mačke!

 • Velika ljubav

  +

  Serija prikazuje divne priče o nerazdvojnim drugarima iz dve životinjske vrste ili čoveku i životinji: tigrica i lavica; an pas ovčar koji "dadilja" životinjama; veliki zec koji je uveselio mačku! Jedinstvena, iznenađujuća prijateljstva puna ljubavi.

 • Lisica i lovački pas

  +

  U ovoj epizodi: psi koji vole rakuna; ortopedsko pomagalo za minijaturnog konja; nemački ovčar je usvojio bebu lisice; žena se vezala za slepog miša; mačka neguje bolesne i povređene pse i mačke; kamila se sprijateljila sa zlatnim retriverom!

 • Neobična životinjska prijateljstva: Lajavastično

  +

  "Neobična životinjska prijateljstva: Lajavastično" predstavlja naše omiljene pseće prijatelje koje svi vole. Ovi psi će oduševiti i iznenađenje dok se igraju, maze i vezuju sa svojim najboljim prijateljima svih oblika i veličina.