Neverovatni dr Pol: Kompilacije

AllAll
©National Geographic
Neverovatni dr Pol: Kompilacije

Sinopsis

Pridružite se dr Polu i njegovoj ekipi dok gledaju neke od najboljih trenutaka iz 10. sezone serijala "Neverovatni dr Pol". Gledaoci će videti veterinare koji pokušavaju da izbalansiraju kritične kliničke posete i terenski rad.

Epizode

Sezona 1
 • Neverovatni dr Pol: Kompilacije, 1

  +

  Zbog brojnih razloga zašto dr Pol važi za najboljeg veterinara, pokazaćemo vam one najbolje. Bez obzira na to da li je zadatak porađanje krave na kiši ili krokodil koji ne raste, prikazaćemo najupečatljivije trenutke serijala.

 • Ludilo sa mačićima

  +

  U ovoj specijalnoj epizodi, fokus je na dlakavim mačkama, čime satna emisija postaje prepuna zabave.

 • Neverovatni dr Pol: Kompilacije, 2

  +

  Sasvim običan da na klinici, dr Pol pregleda kakadua bez perja i odlazi da pregleda prolaps penisa patke, boreći se sa udavom i prasetom, a da pritom još nije ni ručao.

 • Budi moj pas

  +

  Veterinari klinike Polovih znaju da je stara izreka da je pas čovekov najbolji prijatelj tačna. Od pitbulova i biglova do kokel španijela i labradora, ova nedelja posvećena je psima.

 • Neverovatni dr Pol: Kompilacije, 3

  +

  Dobro došli u prve Polove olimpijske igre! Životinje, zauzmite svoja mesta! Konji izvode neverovatne vratolomije, krave odlaze na skok uvis, a doktori rade zajedno kako bi bili najbolja veterinarska ekipa na svetu.

 • Da grokneš od smeha

  +

  U ovoj specijalnoj epizodi Neverovatni dr Pol, vidimo da je život veterinara na selu nepredvidiv i veoma zabavan. Bez obzira na to da li se doktor Pol rve sa bikom od 450 kg ili beži od oštrih ptičjih kljunova, njegov posao prepun je stresnih situacija.

 • Neverovatni dr Pol: Kompilacije, 4

  +

  Nepisano ali poznato pravilo na televiziji: nema povređivanja životinja i dece! U ovoj specijalnoj epizodi, kršimo sva pravila! Ovo je najbolja kompilacija po izboru dece, sa najpoznatijim veterinarom na svetu.

 • Neverovatni dr Pol: Kompilacije, 5

  +

  Bez obzira na to da li je proleće, leto, jesen ili zima, veterinar na selu uvek je dostupan. Bez obzira na to da li večera sa porodicom ili spava dubokim snom, dr Pol uvek odgovara na hitne slučajeve životinja.