Neverovatni dr Pol: Kompilacije

AllAll
©National Geographic
Neverovatni dr Pol: Kompilacije

Sinopsis

U ovoj sezoni serijala "Neverovatni dr Pol" sve vrvi od novih slučajeva. Doktori jure na sve strane: od hitnih slučajeva u veterinarskoj stanici do odlaska na teren, povlačenja teladi i lečenja prolapsa. Spremite se za ludu vožnju!

Epizode

 • Kandže i posledice

  +

  Biće ovo luda nedelja za veterinare u stanici dr Pola. Životinje ne vode kalendar i veterinari stalno moraju da budu u pripravnosti. U ovoj posebnoj epizodi pratimo ekipu veterinarske stanice tokom čitavih sedam dana.

 • Pol u porodici

  +

  Za klijente veterinarske stanice dr Pola ljubimci nisu samo životinje, oni su deo porodice. A kad je član porodice bolestan, veterinarska stanica dr Pola priskače u pomoć.

 • Polove nevolje

  +

  Nikada nije dosadno u Vajdmanu u Mičigenu. Od teškoća sa disanjem i ježevih bodlji do napada pasa, hitni slučajevi su svakodnevnica u veterinarskoj stanici dr Pola. Veterinari u stanici su svestrani: mogu biti radnici hitne službe, ali i hirurzi.

 • Mačja narav

  +

  Bez obzira na to da li napadaju plen ili predu, mačke su voljeni saputnici u životu. Od malih napuštenih mačkica do paperjastih odraslih mačaka, veterinari stanice dr Pola spremni su da leče naše brkate saputnike.

 • Pasji vrag

  +

  Od najmanjih kučića do velikih nemačkih doga, psi su čovekovi najbolji prijatelji. Posvećeni vlasnici pasa u Vajdmanu u Mičigenu uradiće sve za svoje ljubimce, a isto to će uraditi i veterinari u stanici dr Pola.

 • Bu i muu!

  +

  Veterinari u klinici dr Pola pomažu pri porođaju, pregledaju novorođenče ili čak obavljaju hitne carske rezove na životinjama i njihovim bebama. Kako se proleće približava, ekipa se sprema za novu sezonu mladunaca, koji uvek veterinarima izmame osmeh.

 • Krave za cenu jedne!

  +

  Ne vidite samo vi duplo, već i veterinari. Prezauzeti dani uobičajena su pojava za dr Pola i njegovu ekipu, ali ponekad broj ljubimaca nadmaši veterinare. Od telećih blizanaca i tri alpake do desetine kučića, ovo je ludilo od životinja.

 • Pol na putu

  +

  Kada ste veterinar na selu, morate biti pokretni. Ponekad dr Pol jedva stiže da nešto pojede između odlazaka na farme, poljane i u kućne posete. Bez obizra na vremenske prilike ili doba dana, zdravlje životinja ne može da čeka.

 • Par Polovih ljudi

  +

  Kada je u pitanju odnos dr Pola i Čarsla, tata uvek zna najbolje. Ovaj tandem oca i sina ne samo da radi naporno, nego se i zabavlja. Bez obizra na to da li stanu da kupe sladoled dok idu na posao ili se kližu u blatu vukući tele, oni su super ekipa.

 • Jedna velika srećna Polova porodica

  +

  Iz generacije u generaciju, porodice se oslanjaju na dr Pola, koji vodi računa o zdravlju njihovih životinja. Za neke je odlazak u veterinarsku stanicu postao tradicija. Za odane klijente i iskusne zaposlene, klinika dr Pola postala je drugi dom.

 • Ludi profesor Pol

  +

  Od obučavanja klijenata kako da brinu o svojim ljubimcima do odavanja tajni svog uspeha mladim veterinarima, dr Pol voli da deli znanje koje je stekao tokom godina. U ovoj posebnoj epizodi serijala dr Pol će podeliti svoje golemo znanje.

 • Nema Pola u ekipi

  +

  Dva uma su bolja nego jedan! Bilo da služe kao dodatni par ruku, dele ideje ili rešavaju nezgodne slučajeve, veterinari u stanici dr Pola uvek sarađuju kako bi rešili probleme. U ovoj posebnoj epizodi saradnja je ključ za ispunjenje snova.

 • Pomozi meni, pomozi kravi

  +

  Ove nedelje u serijalu "Neverovatni dr Pol" veterinari brinu o krznenim bebama svih vrsta, od kutije pune mačića do bebe koze koja se ne oseća baš dobro. Međutim, nije sve malo i slatko. Dr Nikol se suočava sa krvoprolićem u kućnoj mlekari.

 • Kopita opasnosti

  +

  Kada prate svoj njuh, životinje namirišu nevolju. Od radoznalih pasa do neustrašivih mačaka, kada se avantura pretvori u nesreću, ekipa u veterinarskoj stanici dr Pola mora da vrati ove nevaljalce na put oporavka.

 • Smešna farma

  +

  Ove nedelje u veterinarskoj stanici dr Pola veterinari hvataju mačke. Od prehlađene seoske mačke do mlade majke sa mačićima i jedne podivljale mačke koja je odlučna da preuredi kliniku. Ludilo sa mačkama je tek početak novih slučajeva.

 • Deca govore najluđe stvari

  +

  U centralnom Mičigenu deca ne odrastaju samo sa psima i mačkama, već i sa kravama, svinjama, ovcama i drugim životinjama. Od budućih farmera do vlasnika kućnih ljubimaca, uvek ima mesta za decu i životinje u veterinarskoj stanici dr Pola.

 • Drži me bliže, mali šepurko

  +

  Spremite se za male ljubimce. Od ježa do kratkoprstog falangera, pilića i čak minijaturnih konja, male životinje imaju veliki uticaj. Ova posebna epizoda serijala "Neverovatni dr Pol" posvećena je malim stvorenjima!