Opasni susreti

AllAll
NGT
Opasni susreti

Sinopsis

Svaka epizoda novog serijala emisije Opasni susreti prikazaće kako Brejdi Bar testira, meri i iz prve ruke doživljava atribute i sposobnosti dve životinje da bi saznao koja je najjača, najoštrija, najbrža, najmoćnija i najotrovnija.

Epizode

Sezona 7
 • Zveri iz močvare

  +

  Dr Brejdi Bar je više od 20 godina proučavao američke aligatore. Sada je u potrazi za još jednom vrstom američkih aligatora, aligatorskom kornjačom. Aligatorska kornjača je jedna od najvećih slatkovodnih kornjača na svetu.

 • Razjareni bikovi

  +

  Pridružite se Brejdiju Baru u svetu rodea i misiji koja je možda najopasnija do sad. Goveda na prvi pogled ne izgledaju strašno, ali mogu da zadaju udarac koji može da povredi ili usmrti. Brejdi Bar želi da otkrije za šta su američka goveda sposobna.

 • Ljubimci protiv grabljivaca

  +

  Milioni vlasnika kućnih ljubimaca se ujutro probude, skuvaju kafu i otvore vrata da bi pustili ljubimce da izađu. Brejdi Bar želi da zna šta se dešava kad se vrata zatvore. Postoje mnoge životinje koje mogu da povrede, pa čak i ubiju kućnog ljubimca.

 • Fantom ubica

  +

  Ubica je na slobodi u centralnoj Floridi. Brejdi je pozvan da otkrije koje je to stvorenje. Telad nestaje u noći, a Brejdijev prijatelj Li ne može da otkrije šta ih odnosi. Brejdi mora da poveže tragove i da nađe ubicu pre nego što ponovo napadne.

 • Kućna invazija

  +

  Svake godine prodiremo sve dublje u divljinu sejući pustoš među ostalim vrstama. Ali neke od njih žive ne samo uprkos nama, već i pomoću nas. Svake noći pljačkaju naša predgrađa, kontejnere, pa čak i domove na sve genijalnije načine.