Poslovi koji ujedaju!

AllAll
Poslovi koji ujedaju!

Sinopsis

Serija će pratiti voditelja Džeremija Branta dok istražuje najuzbudljivije i obično najprljavije poslove u kojima se radi direktno sa životinjama.

Epizode

Sezona 1
 • Muzač kamila

  +

  U 1. epizodi Poslova koji ujedaju domaćin serije Džeremi Bran kreće na put u pocetničkim pokušajima natezanja sa velikim i malim stvorenjima. Prve životinje koje sreće su ogromni roj pčela koji se naselio iza zida kuće.

 • Lavlji zubar

  +

  U 2. epizodi Poslova koji ujedaju domaćin serije Džeremi Brant kreće ka Floridi u borbu sa nekim od divljih zveri koje nazivaju ovu državu domom. Prva stanica je safari park u kome je dan sa vodičima prepun životinja, velikih i još većih!

 • Zubar za nojeve

  +

  U ovoj epizodi Poslova koji ujedaju Džeremi Brant obilazi tri neobična ranča u Teksasu. Prva stanica je ranč Jura gde na konju goni jato nojeva. Nakon što ih otera u zabran, Džeremi rukama ubacuje nojeve teške pedesetak kilograma u prikolice.

 • Čistač bazena sa ajkulama

  +

  U 4. epizodi Poslova koji ujedaju Džeremi Brant odlazi u Njujork u svoju prvu urbanu životinjsku avanturu. U akvarijumu na Long Ajlendu on izbegava ajkule dok čisti njihov rezervoar i za dlaku izbegava ujed divlje foke.

 • Svinjar

  +

  U 5. epizodi Poslova koji ujedaju Džeremi Brant odlazi na Pacifički Severozapad da isprlja ruke najluđim poslovima sa životinjama koje region može da ponudi. Džeremi uči kako da tegli balvane konjem, ali prvo mora da uhvati konja.

 • Hvatač crnih medveda

  +

  U ovoj epizodi Poslova koji ujedaju Džeremi Brant putuje u Novu Englesku da radi na imanju, u šumi i na obali. Prva stanica mu je severni Mejn, gde pomaže domaćim istraživačima u hvatanju i praćenju crnih medveda.