Rođena čudovišta

AllAll
Rođena čudovišta

Sinopsis

Istraživač Šon Dugan krenuće u potragu za čudovištem. Svaka epizoda biće vezana za jednu životinju, a na kraju će se uvek doći do opasnog otkrića. Šon će koristiti savremenu tehnologiju da bi otkrio savršeno okruženje za njihov razvoj.

Epizode

Sezona 1
 • Zmijoglava riba

  +

  Šon Dugan kreće na Tajland da bi istražio zmijoglavu ribu koja je uništila lokalnu industriju ribe ostavljajući iza sebe pustoš. Kako se zmijoglava raširila čak do SAD-a, Šon će završiti u Arkanzasu da bi video da li se ovaj ubica može zaustaviti.

 • Brazilski pauk-lutalica

  +

  Šon Dugan putuje u Kostariku da se sretne s brazilskim paukom-lutalicom koji se smatra najsmrtonosnijim. U poslednje vreme ovaj pauk prečnika 15 cm navodno je viđen mnogo severnije od Kostarike, pa Šon kreće da proveri je li to istina.

 • Krokodili ubice

  +

  Šon Dugan putuje u Južnu Afriku da otkrije misteriju vezanu za smrtonosne krokodilske napade. Da li je za ovo odgovoran samo jedan krokodil čudovište, ili su uzrok tome poplave koje su omogućile hiljadama krokodila da napuste farme krokodila.

 • Tigrasta zmija

  +

  Šon Dugan putuje u Australiju da otkrije istinu iza zastrašujućih legendi o australijskoj morskoj zmiji i da li to stvorenje zaista postoji.

 • Megalania

  +

  Šon je u Australiji, u potrazi za legendarnim megalaniom. Megalanio je ogromni drevni gmizavac za koga se priča da još uvek živi u zabačenim mikroklimama u oblasti Plavih Planina u Australiji.

 • Istočna puma

  +

  Iako je izlovljena do istrebljenja pre skoro jednog veka, nedavna viđenja ukazuju da se divlja istočna puma ponovo pojavila u SAD. Šon Dugan kreće u potragu po Kentakiju da otkrije mogućnost povratka ovog vrhunskog grabljivca.

 • Jaguar

  +

  Šon pretražuje poluostrvo Jukatan u potrazi za smrtonosnim jaguarom koji je preživeo istu apokalipsu koja je zbrisala civilizacije Maja.