Sesar Milan: Bolji čovek, bolji pas

12+12+
©National Geographic
Sesar Milan: Bolji čovek, bolji pas

Sinopsis

Vlasnicima ljubimaca širom Amerike potrebna je pomoć. Na svu sreću ima nade. Sesar Milan je spreman da preuzme najteže slučajeve dosad.

Epizode

 • Čopor iz doba jure: 1. deo

  +

  Sesar pomaže vlasnici čija tri nekontrolisana psa imaju tako žestoke borbe, da postoji realna opasnost da jedan od njih završi u bolnici ili strada.

 • Čopor iz doba jure: 2. deo

  +

  Nastavljajući rad sa Suzi i njena tri psa, Sesar donosi odluku da pošalje Suzi kući sa Kejn, kako bi se ona sama oporavila. U međuvremenu, Sesar vodi Triki i Izi u centar za rehabilitaciju.

 • Čopor budućnosti

  +

  Sesar pomaže nervoznom vlasniku oko preuzbuđenog i povremeno agresivnog australijskog ovčara. Zatim radi sa čoporom koje, kao taoce, drži jedan minijaturni australijski ovčar.

 • Borba sa strahom

  +

  Sesar pomaže vlasniku bigla, koji je postao agresivan nakon što je njegovog brata usmrtio drugi pas. Zatim radi sa psom vrste malinoa, koji odbija da napusti kuću, još od prvog dolaska, kao kuče, pre dve godine.

 • U zdravlju i bolesti

  +

  Sesar pomaže vlasniku usvojenog pitbula, čiji ljubimac postaje agresivan. Kasnije, Sesar upoznaje francuskog buldoga koji jede smeće i dosad je napravio 20 hiljada dolara veterinarskih troškova.

 • Lajanje do ludila

  +

  Sesar upoznaje mešanca pitbula čije nekontrolisano ponašanje predstavlja opasnost za vlasnikovu ćerku. Kasnije, Sesar pomaže vlasnici minijaturnog jazavičara da se nosi sa glasnim lavežom svog ljubimca.

 • Pseća kuća

  +

  Sesar upoznaje nemačkog ovčara čija agresivnost postaje problematična za njegove vlasnike. Ponašanje psa se dodatno pogoršava tokom igre sa vlasnikovim sinom, i Sesar mora brzo da priskoči u pomoć, pre nego što se neko povredi.

 • Borbeni duh

  +

  Sesar upoznaje par koji je usvojio mešanca maltipua, ali njihov ljubimac u roku od samo par sekundi postaje prava zver. Zbog male bebe u porodici, Sesar mora brzo da reaguje, kako bi osigurao bezbednost deteta.

 • Klub pasa koji ujedaju

  +

  Sesar pomaže mešancu border kolija čiji vlasnici ostaju izolovani zbog agresivnog ponašanja njihovog ljubimca. Zatim, Sesar radi sa mešancem čivave koja zlobno čuva svoju hranu, i ujeda ljude koji je hrane.

 • Ko se boji laveža?

  +

  Sesar pomaže vlasnicima dva mešanca čivave, čiji ljubimci se oglašavaju agresivnim, zaglušujućim lavežom. Kasnije, Sesar upoznaje nemačkog ovčara, koji čuva svoju teritoriju i nikog ne pušta u kuću.

 • Čopor

  +

  Sesar pomaže dvema sestrama koje žive u strahu od svoja dva agresivna šnaucera. Otac sestara treba da ima operaciju i zabrinute su da bi ponašanje pasa moglo negativno da utiče na oporavak njihovog oca.

 • Nećeš ujesti komšiju?

  +

  Sesar upoznaje bostonskog terijera koji uporno juri na komšijskog psa. Kasnije, Društvo za kontrolu životinja proglašava Malindina dva terijera agresivnim, i ona je zabrinuta da bi joj psi mogli biti oduzeti.