Spasavanje životinja u džungli

AllAll
National Geographic
Spasavanje životinja u džungli

Sinopsis

Zemlja slonova, tigrova, leoparda i medveda, Indija ima najveću prirodnu raznolikost na svetu. Ona je ujedno i dom za 1,3 milijarde ljudi, koji se takmiče sa životinjama za životni prostor. Ekipa veterinara pokušava da spase životinje u nevolji.

Epizode

Sezona 1
 • Operacija: Slon

  +

  Spasioci divljih životinja spasavaju slona sa ulice, paralisanog majmuna i otrovnu kobru iz školske učionice.

 • Zdrav i čitav

  +

  U Indiji, ekipe spasilaca divljih životinja pokušavaju da spasu dva mladunčeta leoparda koji su upali u bunar. Potom spasavaju ogromnog pitona i vraćaju leoparda u divljinu.

 • Okupljanje porodice

  +

  Hijenu jure uplašeni seljani, gmizavac ulazi u gradski dom, a mladunče leoparda razdvojeno je od majke.

 • Povratak kući

  +

  Nakon monsunskih poplava, ekipa spasilaca divljih životinja pozvana je da izbavi krokodila koji je upao u bunar. Majmuna, koji je izgubio obe ruke prilikom udara struje, napali su psi i mora hitno da dobije lekarsku pomoć pre nego što iskrvari.

 • Priča o tigru

  +

  Spasioci divljih životinja odlučni su u nameri da pomognu spasenom osamnaestogodišnjem tigru Džavari. Njegovi zubi i šape povređeni su nakon što je upao u zamku krivolovaca.

 • Medveđe potrepštine

  +

  Spasioci divljih životinja prekinuli su ilegalno plesanje medveda, spasivši 628 medveda od ove okrutne i zabranjene trgovine. Lekarsko osoblje koristi lasere da bi izlečilo medveda koji boluje od moždanog krvarenja.