Uhvaćeni na delu

AllAll
Uhvaćeni na delu

Sinopsis

Emisija prepuna snimaka o ponašanju životinja koje su napravili profesionalni snimatelji i amateri.

Epizode

 • Uhvaćeni na delu 6, ep 1

  +

  Pogledajte neverovatno ponašanje životinja snimljeno kamerama amatera i stručnjaka iz svih krajeva sveta koje su analizirali vrhunski stručnjaci. Turistu je iznenadio nilski konj, ribar se susreo sa ajkulom, krokodil snima pod vodom, a slon napada.

 • Uhvaćeni na delu 6, ep 2

  +

  Pogledajte neverovatno ponašanje životinja snimljeno kamerama amatera i stručnjaka iz svih krajeva sveta koje su analizirali vrhunski stručnjaci. Lavica spasava mlade od krokodila, nosorog zaustavlja divlje pse, mladunče grbavog kita traži majku.

 • Uhvaćeni na delu 6, ep 3

  +

  Pogledajte neverovatno ponašanje životinja snimljeno kamerama amatera i stručnjaka iz svih krajeva sveta koje su analizirali vrhunski stručnjaci. Foke pokušavaju da se pare sa kraljevskim pingvinima, a slonić se brani od 14 lavova.

 • Uhvaćeni na delu 6, ep 4

  +

  Besna lavica napadne i otera mužjaka, mobula raže se okupljaju u stotinama tokom migracije, a neke čak i iskaču iz vode. Divlji pas brani svoj plen od hijene, a leopard se igra sa mladunčetom impale.

 • Uhvaćeni na delu 6, ep 5

  +

  Prikazujemo ponašanje životinja kakvo još niste videli: čopor hijena ubija mladunče bivola, ajkula ujede podvodnog snimatelja, divlji pas pojede živu impalu, a slonovi spasavaju bivola.

 • Uhvaćeni na delu 6, ep 6

  +

  Prikazujemo do sad neviđeno ponašanje životinja: žirafa se uplela u žicu, ajkula napada ronioca, prvi koraci bebe slona i dva nosoroga koja su preživela napad lovokradica.

 • Uhvaćeni na delu 6, ep 7

  +

  Prikazujemo do sad neviđeno ponašanje životinja; lavovi ubijaju svog brata, sukob dve velike bele ajkule, leopard pokušava da odbrani svoj plen od čopora gladnih hijena.

 • Uhvaćeni na delu 6, ep 8

  +

  Leopard skače sa drveta i ubija impalu, mladunče medveda dolazi do kamere i ispituje je svojim ustima, krokodil iskače iz vode i napada impalu koja prelazi reku, a lav napada antilopu.

 • Uhvaćeni na delu 6, ep 9

  +

  Prikazujemo do sad neviđeno ponašanje životinja: japanski makaki majmuni se hrane pod vodom, divlji psi napadaju bivola, dva leoparda ubijaju bradavičastu svinju, a kornjača izbegava napad tigar ajkule.

 • Uhvaćeni na delu 6, ep 10

  +

  Ulješura imitira ronioca i izvodi podvodne okrete, hijene raspore trudnu zebru, mrki medved je pogođen strelicom, ali ne pada, a leopard napada impalu odozgo, skočivši sa drveta.