Uhvaćeni na delu

AllAll
Uhvaćeni na delu

Sinopsis

Bez obzira na to da li ste profi fotograf ili turista na safariju, da biste uhvatili najbolje kadrove prirode, morate biti na pravom mestu u pravo vreme. Tamo ćete upravo i biti kada Uhvaćeni na delu izdaju svoju novu sezonu.

Epizode

 • Uhvaćeni na delu 6, ep 1

  +

  Pogledajte neverovatno ponašanje životinja snimljeno kamerama amatera i stručnjaka iz svih krajeva sveta koje su analizirali vrhunski stručnjaci. Turistu je iznenadio nilski konj, ribar se susreo sa ajkulom, krokodil snima pod vodom, a slon napada.

 • Uhvaćeni na delu 6, ep 2

  +

  Pogledajte neverovatno ponašanje životinja snimljeno kamerama amatera i stručnjaka iz svih krajeva sveta koje su analizirali vrhunski stručnjaci. Lavica spasava mlade od krokodila, nosorog zaustavlja divlje pse, mladunče grbavog kita traži majku.

 • Uhvaćeni na delu 6, ep 3

  +

  Pogledajte neverovatno ponašanje životinja snimljeno kamerama amatera i stručnjaka iz svih krajeva sveta koje su analizirali vrhunski stručnjaci. Foke pokušavaju da se pare sa kraljevskim pingvinima, a slonić se brani od 14 lavova.

 • Uhvaćeni na delu 6, ep 4

  +

  Besna lavica napadne i otera mužjaka, mobula raže se okupljaju u stotinama tokom migracije, a neke čak i iskaču iz vode. Divlji pas brani svoj plen od hijene, a leopard se igra sa mladunčetom impale.

 • Uhvaćeni na delu 6, ep 5

  +

  Prikazujemo ponašanje životinja kakvo još niste videli: čopor hijena ubija mladunče bivola, ajkula ujede podvodnog snimatelja, divlji pas pojede živu impalu, a slonovi spasavaju bivola.

 • Uhvaćeni na delu 6, ep 6

  +

  Prikazujemo do sad neviđeno ponašanje životinja: žirafa se uplela u žicu, ajkula napada ronioca, prvi koraci bebe slona i dva nosoroga koja su preživela napad lovokradica.

 • Uhvaćeni na delu 6, ep 7

  +

  Prikazujemo do sad neviđeno ponašanje životinja; lavovi ubijaju svog brata, sukob dve velike bele ajkule, leopard pokušava da odbrani svoj plen od čopora gladnih hijena.

 • Uhvaćeni na delu 6, ep 8

  +

  Leopard skače sa drveta i ubija impalu, mladunče medveda dolazi do kamere i ispituje je svojim ustima, krokodil iskače iz vode i napada impalu koja prelazi reku, a lav napada antilopu.

 • Uhvaćeni na delu 6, ep 9

  +

  Prikazujemo do sad neviđeno ponašanje životinja: japanski makaki majmuni se hrane pod vodom, divlji psi napadaju bivola, dva leoparda ubijaju bradavičastu svinju, a kornjača izbegava napad tigar ajkule.

 • Uhvaćeni na delu 6, ep 10

  +

  Ulješura imitira ronioca i izvodi podvodne okrete, hijene raspore trudnu zebru, mrki medved je pogođen strelicom, ali ne pada, a leopard napada impalu odozgo, skočivši sa drveta.