Ujedinjeni veterinari Amerike

12+12+
©National Geographic
Ujedinjeni veterinari Amerike

Sinopsis

Ovog leta, ohladite se uz neke od najboljih veterinara iz zooloških vrtova širom SAD. Bez obzira na to da li se nalaze na sunačnoj Floridi, snežnoj Aljasci ili vetrovitoj Nebraski, ovi veterinari imaju nešto zajedničko: ljubav prema životinjama!

Epizode

Sezona 1
 • Igra mačke i risa

  +

  Ova epizoda je za sve ljubitelje mačaka! Veterinari leče mačke svih oblika i veličina. Od preslatkih mačića do odraslih mačaka, pa čak i divljih primeraka popout tigrova, leoparda i risova. Pridružite se veterinarima koji ih leče.

 • Urlik slobode

  +

  Kada se divlje životinje povrede, veterinari grupe "WILD" u zoološkim vrtovima i klinikama priskaču u pomoć. Veterinari širom zemlje postaju superheroji kada su životinje poput povređenog jelena ili morske krave u nevolji.

 • Crveno, belo i bebeće plavo

  +

  Od mladunaca mošusnog govečeta do malih koala, proleće donosi mnogo beba u veterinarske stanice i zoološke vrtove širom zemlje. Na Aljasci, svi priskaču u pomoć kada povređeno mladunče lisice stigne u kliniku dr Oukli.

 • Dolazak u Ameriku

  +

  Svet je prepun zanimljivih životinja, ali neke je teže uočiti od drugih. Od polarnih medveda Antarktika do azijskih nosoroga, afričkih žirafa i simbola Amerike beloglvavog orla, gledaoci će dobiti ekskluzivan pristup životinjama širom sveta.

 • Hitna služba

  +

  Bez obzira na to da li su na sunčanoj Floridi, u oblačnom Kolumbusu ili snežnoj Aljasci, Ujedinjeni veterinari Amerike uvek su prvi na mestu događaja! Danju i noću, u zoološkom vrtu ili klinici, ovi junaci će uraditi sve da spasu životinje!

 • Američki mladunci

  +

  U ovoj epizodi biće mnogo dlakavih lica, neobičnih slučajeva i trenutaka koji će otopiti i najhladnija srca. Od proslave rođendana jedne gorile do prvog plivanja mladunaca polarnog medveda, naporno je brinuti o tako slatkim krznenim stvorenjima.