Veterinar iz Jukona

Utorak 2 februar 22:00

AllAll
Veterinar iz Jukona

Sledeće emitovanje

 1. Utorak 2 februar u 22:00

  Leti kao orao (Sezona 1)

 2. Sreda 3 februar u 22:00

  Bolovi irvasa (Sezona 1)

 3. Četvrtak 4 februar u 22:00

  Ljuto mošusno goveče (Sezona 1)

Sinopsis

Rad veterinara Mišel Okli iz Jukona je težak. Za nju nema običnog dana. Od brige o psima i mačkama do bežanja od velikog mošusnog govečeta. Uz pomoć ćerki i dobrog humora, Mišel balansira između veterinarstva, uloge supruge i doktora.

Epizode

 • Ultimatum divlje svinje

  +

  Dr Oukli traga iz vazduha za divljom svinjom koja doprinosi prevelikoj populaciji ove opake vrste. Ali svinje se ne predaju bez borbe. Opuštajuće putovanje postaje stresno kad nervozni jelen počne da paniči tokom putovanja u novi dom.

 • Divlji žderavac

  +

  Da bi naučila više o njegovoj vrsti, dr Oukli hvata režućeg žderavca. Međutim, ovaj primerak je izuzetno agresivan. Jaguar koji boluje od artritisa dobija eksperimentalnu terapiju, kako bi ponovo stao na šape. Rutinski pregled konja krije iznenađenje.

 • Dozvola za bockanje

  +

  Psu Harperu treba pomoć dr Oukli nakon bliskog susreta sa ježom. Dr Oukli se suočava sa mošusnim govečetom koji nema samopouzdanje, ali ovaj kralj ne voli da mu se naređuje.

 • Čekajući medveda

  +

  Dr Oukli i njena ćerka su na drvetu, čekajući da mrkom medvedu stave ogrlicu. Međutim, nepozvan gost može da im pomrsi planove. Novorođeni irvas ima povredu opasnu po život.

 • Jurnjava za govečetom

  +

  Dr Oukli je pozvana da leči besnu bremenitu krmaču i njeno zapostavljeno gladno prase. Rutinsko kastriranje govečeta dovodi do lude jurnjave. Dr Oukli čeka da padne noć kako bi pregledala slepe miševe.

 • Dan za kamilu

  +

  Boreći se sa skičavim veprovima, dr Mišel Oukli bori se da ne bude ubodena. Dr Oukli mora da kastrira kamilu, ali ona se ne predaje lako. Službeni pas visprenog uma ima neobičnu izraslinu.

 • Lukavi kojot

  +

  Dr Oukli bori se da kastrira podlog divljeg kojota. Međutim, ovaj prevarant nije shvatio da dr Oukli zna i neke fore. Mladunče foke mora na operaciju ako želi ponovo da vidi okean.

 • Rodeo sa irvasima

  +

  Dr Oukli pregleda krdo irvasa, ali ova ekipa neće je pustiti da ode tako lako. Veliki stomak losa stvara nelagodu kod njegovih vlasnika. Dve alpake upoznaju novog prijatelja.