Živ ili mrtav

12+12+
Živ ili mrtav

Sinopsis

Kombinujući stilizovana prepričavanja sa stvarnim znanjima, ova serija nam priča priču o brutalnim napadima životinja i otkriva nam da je samo jedna žrtva preživela.

Epizode

Sezona 1
 • Šume medveda

  +

  "Grupa od sedam mladića provodi leto na kursu preživljavanja u divljini. Nakon 25 dana obuke sa instruktorom, momci su prepušteni sami sebi. Dva momka su ozbiljno povređena u susretu sa medvedom. Svi moraju da se bore za život."

 • Kalifornijska uhoda

  +

  Prelep zimski dan u Severnoj Kaliforniji, a Džim i Nel Ham su se zaputili u šumu u šetnju. Ali oni nisu sami. Prati ih gladna puma. Nakon vriska od kog se ledi krv, Nel vidi Džima na zemlji i pumu koja ga kida u komade.

 • Krv u vodi

  +

  Rendi, Klif i Red provode dan na pecanju i ronjenju nedaleko od obale. Iznenada se pojavljuje ajkula i brutalno napada Rendija. Da li će preživeti?

 • Napad nilskog konja

  +

  Iskusan safari vodič Pol i njegov pomoćnik Evans vode grupu na reku Zambezi. Ova opuštajuća tura dobija strašan preokret nakon što agresivan nilski konj počne da ih napada, nakon čega moraju da se bore za opstanak.

 • Napad aligatora

  +

  Džejni Melsek, pejzažni arhitekta, sređuje leju cveća pored jezera iz kojeg je iznenada napada aligator. Životinja je odvlači u mračno jezero. Sedamnaestogodišnji Kejleb se trka sa društvom na reci, kada ga napada aligator iz reke.

 • Problemi na safariju

  +

  Američki milijarder Tom Sibel i njegova porodica dolaze u Kaliforniju da iskuse afričku avanturu. Tom sa vodičem odlazi na safari. Ali fascinacija se pretvara u strah nakon što se slon okomi na njih.