Zmije u gradu

12+12+

Sreda 6 decembar 19:30

Izvuci

03:00

Sledeće emitovanje

 1. Sreda 6 decembar u 07:25

  Krevet od zmija (Sezona 2)

 2. Sreda 6 decembar u 08:55

  Mamba u ormanu (Sezona 2)

 3. Sreda 6 decembar u 09:40

  Krevet od zmija (Sezona 2)

Sinopsis

Sajmon i Suzi nastavljaju da obučavaju svog novog šegrta Mbalija. Zatim, odlaze u Indiju kako bi spasili neke od najotrovnijh zmija na svetu.

Epizode

 • Zmije i merdevine

  +

  Sajmon i Suzi odlaze u grad Majsor da pomognu u hvatanju zmija tokom sezone monsuna. Par pokušava da uhvati smrtonosnu kobru naočarku zaglavljenu pod vodom, smrtonosnu Raselovu viperu, pacovsku zmiju zaglavljenu u motoru i mnoge druge zmije.

 • Invazija mambi

  +

  Sajmon i Suzi pokušavaju da izvade ogromnu 2,5 m dugu mambu iz stambene zgrade. Kasnije, Suzi, tokom venčanja, sama hvata mambu. U Južnoj Africi, Mbali ima blizak susret sa smrću nakon što je vratila crnu mambu u divljinu.

 • Haos sa kobrom

  +

  Sajmon i Suzi suočavaju se s australijskom slatkovodnom zmijom u rezervoaru za vodu. Zatim, par se bori sa pacovskom zmijom zaglavljenom u motoru i smrtonosnom kobrom koja teroriše radnike skladišta. Mbali završava obuku hvatanjem mambe u šupi.

 • Ogromni piton

  +

  Sezona monsuna u Majsoru donosi sa sobom džinovkse pitone, raselove vipere, kobre i zvečarke. Pozivi dolaze bez prestanka i Sajmon i Suzi moraju da pomognu hvataču Snejku Šajmu da spase zmije iz prodavnica, sa farmi, gradilišta i drugih mesta.

 • Otrovne zmije

  +

  Sajmon i Suzi sarađuju sa hvatačem zmija Snejkom Šajmom kako bi spasili Raselovu viperu zaglavljenu u mreži. Zatim spasavaju zmiju u salonu, austrlijsku slatkovodnu zmiju koja se krije pod vodom, veliku pacovsku zmiju u fabrici i otrovnicu u cipeli.

 • Ronjenje sa kobrom

  +

  Sajmon i Suzi pronalaze zmije na neobičnim mestima. Sajmon zaranja u rezervoar ne znajući da je u njemu otrovna kobra naočarka. U knjižari, par hvata najveću Raselovu viperu dosad, pronalazi zmiju u kutiji igračaka i otrovnu zmiju krajt u kući.

Special