Zov prirode

AllAll
National Geographic
Zov prirode

Sinopsis

Kada im se divlji svet suviše približi, Amerikanci uzimaju telefone i zovu upomoć. Bez obzira na to koliko neobično ili očajnički poziv deluje, spremite se za avanturu dok pratimo šest hvatača divljih životinja širom SAD.

Epizode

Sezona 1
 • Ris u kokošinjcu

  +

  U predgrađu Čikaga, Bred i Kejti love dabra koji stvara nered na privatnom vlasništvu. U Džeksonvilu, Rajan Bojd pušta koloniju slepih miševa koji su se uselili u jednu kuću.

 • Zmija, zazveči i okreni se

  +

  Dingo je oružje za masovno uništenje na Floridi. Kako ne bi uništavali dvorišta i plašili ljude, moraju da budu hitno preseljeni. Kojot je primećen ispod kuće u predgrađu Čikaga, a dve zvečarke u dvorištu u Tuksonu.

 • Tvor u gepeku

  +

  Iznenađenje! Osvojili ste tvora u svom motoru! Tvor koji se krije među automobilima u Tuksonu mora biti uhvaćen pre nego što zasmrdi ceo parking. Kolonija slepih miševa stvara haos na tavanu u predgrađu Čikaga i mora da bude uklonjena.

 • Između kamena i rakuna

  +

  Rakun se zaglavio u zatvorenom tremu na Floridi i željan je da bude spasen. Kolonija smeđih slepih miševa mora da bude preseljena kako bi preživela zimu.

 • Potraga za dabrom

  +

  U predgrađu Čikaga Bred i Keti love dabra koji izaziva haos na privatnom zemljištu. U Džeksonvilu Rajan Bojd pušta koloniju slepih miševa, koji su se nastanili ispod jednog krova. Na Aljasci Kit pronalazi tajno skladište opake veverice.

 • Ovo je zamka!

  +

  Džef i Mark u Tuksonu spasavaju tvora koji se zaglavio između šupe i zida od cigala u dvorištu vlasnika kuće. A u Džeksonvilu Rajan postavlja zamku za risa koji ubija govedinu.