Velike mačkevelika dela
IZGLEDDRUŠTVO NATIONAL GEOGRAPHIC
© Photo Ark
© Beverly Joubert
Arrow LeftArrow Right
VEŠTINEDRUŠTVO NATIONAL GEOGRAPHIC
© Photo Ark
© Beverly Joubert
Arrow LeftArrow Right
AKTIVNOSTIDRUŠTVO NATIONAL GEOGRAPHIC
© Photo Ark
© Beverly Joubert
Budućnost velikih mačaka
Danas više nego ikad, budućnost velikih mačaka je neizvesna. Kroz Inicijativu za velike mačke, National Geographic Society pokušava da promoviše i podrži projekte s ciljem zaštite velike mačke koji, zahvaljujući vašoj pomoći, mogu postati realnost. Ukupno, kroz Inicijativu za velike mačke, uspeli smo da podržimo preko 100 inovativnih projekata u 28 zemalja i sagradimo više od 1.800 ograđenih površina za stoku, kako bismo sačuvali velike mačke, stoku i ljude od povređivanja. Saznajte više o ovoj inicijativi.
Velike mačke zahtevaju velika dela
Situacija velikih mačaka više nije hitna; sada je kritična. National Geographic je svestan potrebe da se preduzme akcija, i kroz naše projekte mi stvaramo i dizajniramo sve što je potrebno da osiguramo da budućnost velikih mačaka nije ugrožena.
Tako je nastala Inicijativa za veličke mačke. Ona se vrti oko jedne centralne ideje: velike mačke zahtevaju velika dela. Kampanja koja ne samo da podiže svest, već takođe finansira istraživanja i projekte koji imaju za cilj očuvanje vrste velikih mačaka, čija budućnost zavisi - više nego ikad - od nas samih.