2. svetski rat: Pakao pod morem

Četvrtak 22:00

16+16+
2. svetski rat: Pakao pod morem

Sledeće emitovanje

 1. Četvrtak 26 jul u 22:00

  Fatalno putovanje

Sinopsis

„Drugi svetski rat: pakao pod morem“ je serija koja prati događaje skrivene igre podmorskog rata, sledeći dramatične narative, od kontakta pa da napada najvećih podvodnih patrola Drugog svetskog rata.

Epizode

Sezona 1
 • Amerika uzvraća

  +

  Januar 1943. Više od godinu dana kako su događaji u Perl Harboru osakatili američku flotu, njena podmornička flota se bori da stekne prednost u Južnom Pacifiku. Dadli "Muš" Morton, kapetan podmornice Vahu, rešen je da preokrene ratnu sreću.

 • Fatalno putovanje

  +

  Decembar 1943. Pogođen gubitkom mentora i prijatelja Dudlija „Maša“ Mortona, Ričard Heterington O'Kejn kreće sa svojom podmornicom USS Tang i napad na japanske brodove. Ali u Tajvanskom tesnacu počinje njihova nezaboravna borba za opstanak.

  Sledeće na programu
  Četvrtak 26 jul u 22:00
  12+12+
  Na National Geographic
 • Ubica razarača

  +

  Jun 1944. Šest savezničkih komandosa koji špijuniraju japanske trgovačke brodove dolaze u opasnost kada ih neprijatelj otkriva. U džunglama Bornea, duboko u japanskoj teritoriji, jedina nada za spas im je USS Harder, američka podmornica klase Gato.

 • Vučji čopor

  +

  Jul 1940. u Severnom Atlantiku. Britanski eskortni razarači pritiskaju jednog od najboljih nemačkih kapetana podmornice. Oto Krečmer i njegova posada se suočavaju sa baražem podvodnih bombi koji stavlja na probu njihov duh i njihovu podmornicu.

 • Hitlerova osveta

  +

  Decembar 1941. U nadi da će iskoristi haos posle Perl Harbora, nemački komandant podmornica Karl Denic šalje pet podmornica na putovanje dugo 5.400 kilometara sa ciljem iznenadnog napada na brodove atlantske priobalne plovidbe.

 • Bitka na Atlantiku

  +

  Mart 1943. Dva saveznička konvoja, HKS.229 i SC.122, isplovljavaju iz Severne Amerike za Britaniju. Ukupno skoro sto brodova koji su nosili hranu i sirovine za snabdevanje Saveznika. Čekaju ih podmornice Karla Denica, admirala nemačke mornarice.