Genije po Stivenu Hokingu

16+16+

Šta sam ja?

03:00

Sinopsis

Profesor Stiven Hoking otkriva naš pravi potencijal u novoj radikalnoj naučnoj emisiji koja navodi odabrane volontere i gledaoce da razmišljaju kao veliki geniji iz prošlosti i da odgovore na neke od najtežih i najupornijih pitanja čovečanstva.

Klipovi

Epizode

Sezona 1
 • Gde smo?

  +

  Stiven Hoking vodi grupu od tri volontera na putovanje otkrića. Daje im niz izazova da bi im pomogao da odgovore na važna pitanja o svetu koji nas okružuje i pokazuje koliko je lako doći do zapanjujućih otkrića.

 • Šta sam ja?

  +

  U nastavku serije, Stiven Hoking zadaje grupi od troje običnih ljudi niz zabavnih izazova da bi razumeli šta su oni zapravo. Volonteri dolaze do neverovatnog otkrića o samoj prirodi života.

 • Jesmo li sami?

  +

  Stiven Hoking zadaje volonterima izazove koji će im pomoći da daju odgovore na pitanja o svetu koji nas okružuje među kojima je i pitanje kolike su šanse da smo jedini oblici života u prostranom univerzumu.

 • Zašto smo ovde?

  +

  Stiven Hoking vodi grupu od tri volontera stazom otkrića. Zadaje im niz izazova koji će im pomoći da odgovore na neka važna pitanja o svetu koji nas okružuje i pokazuje koliko je lako doći do zapanjujućih otkrića.

 • Odakle potiče univerzum?

  +

  Stiven Hoking pred tri obična čoveka postavlja seriju izazova i pomaže im da odgovre na najveće misterije univerzuma. Odakle sve potiče? Od Velikog praska. Gde se on desio? Hoking otkriva kompleksnu prirodu i poreklo kosmosa.

 • Možemo li da putujemo kroz vreme?

  +

  Stiven Hoking pred tri obična čoveka postavlja seriju izazova i pomaže im da odgovore na misterije univerzuma. Da možete da putujete kroz vreme, kuda i kada biste otišli? Pokazuje nam kako da razdvojimo činjenice od mašte i shvatimo naučni koncept.