Avionske nesreće

16+16+

Ponedeljak u 22:00

00:15

Sledeće emitovanje

 1. Sreda 29 jun u 13:00

  Turbopropelerski užas (Sezona 21)

 2. Četvrtak 30 jun u 13:00

  Trostruki užas (Sezona 21)

 3. Petak 1 jul u 13:00

  Mrkli mrak (Sezona 21)

Sinopsis

Uz opčinjavajuću dramatizaciju i vrhunsku kompjutersku animaciju, "Avionske nesreće" razotkrivaju istinu iza legendarnih avionskih katastrofa.

Klipovi

Epizode

 • Kruženje

  +

  Avion na letu broja 981, firme "Flydubai" udara u pistu na aerodromu u Rostovu. Istražitelji otkrivaju jednu od najsmrtonosnijih zamki u svetu avijacije.

 • Nevolje iznad Portugala

  +

  Avion firme "Martinair" pada u Portugaliji, zbog grmljavine i jake kiše. Kada istražitelji otkriju dokaze o uzroku pada, misterija postaje još složenija.

 • Pad stelt bombardera

  +

  Bombarder od dve milijarde dolara srušio se u Guamu, pa američke vazduhoplovne snage moraju da istraže najskuplju avijacijsku nesreću svih vremena.

 • Dvostruka nevolja

  +

  Piloti leta "Transair" 671, uspevaju da slete na francuski vojni aerodrom, nakon eksplozije koja je otkinula oba motora s desnog krila letelice.

 • Zaranjanje u Pacifik

  +

  Kada let 261 Aljaska erlajnsa iznenada nosom zaroni u Pacifik, istražitelji otkrivaju kritičan problem u održavanju koji ima smrtonosne implikacije.

 • Užas iznad Mičigena

  +

  Posle skoro fatalnog poniranja boinga 727 iznad Mičigena, istražitelji rizikuju sopstvene živote da bi otkrili zašto je TWA let 841 pao sa neba.

 • Trostruki užas

  +

  Zbog jake oluje i gašenja kontrolnog tornja, let firme "American Airlines" broj 1572, suočava se s kvarom na oba motora prilikom sletanja na aerodrom Vindsor Loks, u Konektikatu.

  Sledeće na programu
  Četvrtak 30 jun u 13:00
  12+12+
  Na National Geographic
 • Mrkli mrak

  +

  Tokom loših vremenskih uslova, avion s propelerima pada. Istražitelji otkrivaju lošu procenu i smrtonosnu odluku.

  Sledeće na programu
  Petak 1 jul u 13:00
  12+12+
  Na National Geographic
 • Turbopropelerski užas

  +

  Avion s propelerima se srušio u Severnoj Karolini, i istražitelji kreću na riskantan probni let. Pritom otkrivaju bezbednosni problem koji je prisutan u čitavoj avijacijskoj industriji.

  Sledeće na programu
  Sreda 29 jun u 13:00
  12+12+
  Na National Geographic
 • Gubitak legende

  +

  Košarkaška legenda Kobi Brajant poginuo je u helikopterskoj nesreći u Los Anđelesu. Istražitelji tragaju za uzrokom pada, tokom opšte žalosti.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 4 jul u 13:00
  12+12+
  Na National Geographic