PRIČA O BOGU S MORGANOM FRIMENOM

16+16+

Utorak 17 decembar 23:00

Kakav je osećaj u prisustvu Boga?

00:30

Sledeće emitovanje

 1. Petak 22 novembar u 17:00

  Bogovi među nama (Sezona 3)

 2. Ponedeljak 25 novembar u 17:00

  Vizije Boga (Sezona 3)

 3. Utorak 26 novembar u 17:00

  Smrtonosni grehovi (Sezona 3)

Sinopsis

U iščekivanoj trećoj sezoni "Priče o Bogu" s Morganom Frimenom, dobitnik Oskara nastavlja svoje putovanje. Morgan putuje na drevna religijska mesta i u savremene centre spiritualnosti kako bi učestvovao u kulturološkim spektaklima i čuo potresne priče.

Klipovi

Epizode

 • Bogovi među nama

  +

  Morgan Frimen zalazi u to zašto mnogi vernici žele da vide Boga u ljudskom obliku i kako to učvršćuje njihovu veru. Od žive princeze plemena Kumari u planinama Nepala, do bodljikave krune koju je Isus nosio tokom raspeća, Morgan otkriva kako ovo učvršćuje veru.

  Sledeće na programu
  Petak 22 novembar u 17:00
  12+12+
  Na National Geographic
 • Potraga za đavolom

  +

  Morgan Frimen istražuje ulogu koju đavo ima u različitim verama. Od asketskih monaha Judejske pustinje do budista Nepala, saznaće koju ulogu ima lik Đavola. Da li je Đavo lice zla u svetu koji mora da bude pokoren?

 • Vizije Boga

  +

  Da li Bog komunicira sa nama kroz vizije? Da li nauka može da objasni božansku inspiraciju? Od domorodačkih putovanja do lekovitih voda koje je blagoslovio katolički svetac.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 25 novembar u 17:00
  12+12+
  Na National Geographic
 • Smrtonosni grehovi

  +

  Greh je svojstven čoveku. Ali možemo li da ga pobedimo? Morgan Frimen putuje od Kalifornije do Italije i Vijetnama da bi naučio kako se različite vere nose sa grehom.

  Sledeće na programu
  Utorak 26 novembar u 17:00
  12+12+
  Na National Geographic
 • Sveti zakoni

  +

  Morgan Frimen istražuje zašto religije imaju skup pravila i kako ova pravila oblikuju živote vernika. Od najstarijeg primerka 10 zapovesti do pravila konfučijskih društava, Morgan otkriva šta ova pravila imaju zajedničko.

  Sledeće na programu
  Četvrtak 28 novembar u 17:00
  12+12+
  Na National Geographic
 • Božanske tajne

  +

  Morgan Frimen kreće na putovanje da istraži zašto religije imaju božanske tajne. Od manastira u Nepalu do tajnog svetilišta ispod ulica Rima, saznaće da li tajne zbližavaju čoveka sa Bogom.

  Sledeće na programu
  Sreda 27 novembar u 17:00
  12+12+
  Na National Geographic