Primitivni opstanak

16+16+

Subota 16 jul 21:00

Smrtonosno iznenađenje u lovu na jegulje

Sezona 2
03:02

Sledeće emitovanje

 1. Subota 16 jul u 21:00

  Smrtonosna pustinja (Sezona 2)

Sinopsis

Hejzen Odel, instruktor za preživljavanje i vodič kroz divljinu, putuje na neka od najekstremnijih mesta na svetu gde sebi zadaje izazove koji će ga dovesti do granice znanja, izdržljivosti i veštine.

Klipovi

Epizode

 • Lovci kišnih šuma

  +

  Hejzen putuje u planine severnog Laosa kako bi upoznao pleme Aka. Hejzen učestvuje u lovu koristeći tradicionalne muskete na barut.

 • Zaseda u džungli

  +

  Hejzen putuje na Malajsko poluostrvo u potrazi za plemenom Mani. Ovi lovci i skupljači koriste tradicionalne puške na duvanje s otrovnim strelicama. Hejzen želi da se pridruži lovu, ali mora da se dokaže tako što će opstati sam u divljini.

 • Venčanje ratnika

  +

  Hejzen putuje u Papuu Novu Gvineju kako bi upoznao pleme Mir i učestvovao u plemenskom ritualu. Međutim, prvo mora da dokaže da je dostojan tako što će preživeti sam u divljini.

 • Gospodari vatre

  +

  Hejzen putuje u Surinam da upozna pleme Saramaka u slivu reke Amazon. Ovaj narod vuče korene od odbeglih afričkih robova i podučava Hejzena svojim tehnikama preživljavanja.

 • Ekstremne plemenske alatke

  +

  Hejzen se priseća najekstremnijih domorodačkih alatki sa kojima se susreo i otkriva tehnike preživljavanja domorodačkih plemena širom sveta.

 • Ekstremna plemenska hrana

  +

  Hejzen se priseća nekih od najekstremnijih domorodačkih jela sa kojima se susreo. Otkriće neverovatne tehnike lova i sakupljanja koje domoroci koriste kako bi došli do hrane.

 • Opasna okruženja

  +

  Hejzen otkriva šta je potrebno da se preživi u nekim od najekstremnijih prirodnih okruženja, od suvih pustinja Kenije do vulkanskih ostrva Vanuatua.

 • Avanture divljih životinja

  +

  Hejzen putuje u Gvajanu, Mongoliju i Kinu kako bi otkrio šta je potrebno za život pored nekih od najneverovatnijih životinja na planeti.