Alfa psi

National Geographic Channels/Stewart Volland
Alfa psi

Sinopsis

Von Likova štenara je ustanova za posebnu dresuru policijskih i vojnih pasa. Njegova ekipa će se suočiti sa nekim izazovima dok bude pokušavala da ostvari svoje ciljeve.

Epizode

Sezona 1
 • Život i smrt

  +

  Von Likova štenara je ustanova za obuku policijskih i vojnih pasa. Bobi je ove nedelje pod pritiskom jer specijalne trupe moraju da budu spremne za izlazak iz štenare. Keni i momci sprovede trening u policiji i odaju počast palom policajcu.

 • Detektori bombi

  +

  Nova grupa vojnika je uparena sa svojim psima i obučavaju se da otkrivaju bombe. Keni se zabrine jer jedan pas pokazuje znake posttraumatskog stresa. Kej Si izazove nevolje kad zakasni i sukobi se sa klijentom.

 • Uhvaćeni na delu

  +

  Dobrotvorna organizacija koja kupuje pse za policijska odeljenja traži psa koji može da radi u vodi. Bobi i Luter moraju da pripreme psa da ne bi izgubili budućeg klijenta. Momci rade sa policajcem koji se priprema za rad sa psima.

 • Vejdov svet

  +

  Keni je zainteresovan za obuku pasa za slavne ličnosti, sportiste i druge bogate klijente. Misli da je našao pravu osobu za taj posao, ali ta osoba je previše arogantna. Keni dobije spisak od 28 pasa koji moraju da budu vraćeni u Evropu.

 • Loša odluka

  +

  Keni upozna Denisa koji je obučio psa Maksa da nalazi mobilne telefone. Taj pas može da spreči zatvorenike da obavljaju poslove iz zatvora neodobrenim korišćenjem telefona. Da bi prodali psa, moraju da dokažu da Maks može da nađe telefon u zatvoru.

 • Ugrizi me

  +

  Tokom obuke za spasavanje iz požara, jedan pas ujede svog kerovođu za ruku. Keni pokuša da utvrdi da li se pas plaši vatre. Luter mora da obuči četiri mlada psa da otkrivaju eksploziv.

 • Faktor straha

  +

  Vejd je vredno radio da bi pripremio svog prvog psa za zaštitu za Latrišu Djuk, jednu od najboljih dresera konja u zemlji. Problem je u tome što se Vejd plaši konja. Bobi priskoči u pomoć i pobrine se da pas i Vejd budu opušteni pored konja.

 • Nemoguća misija u Mičigenu

  +

  Vejd odvede Kenija u Mičigen da vide pse koji se prodaju, obećavši mu da će videti najmanje 10 pasa. Ali kad stignu tamo, ništa ne ide po planu i Vejdova glava je možda na panju. Bobi i Luter pripremaju veliki transparent za Kenijev rođendan.

 • Pas za zaradu

  +

  Keni nadgleda izgradnju vrhunske štenare. Ali suočen je sa problemima i kašnjenjima, paKeni mora da angažuje svoju ekipu da bi završili na vreme za Olimpijadu pasa. Dva člana policijskog osoblja dođu u štenaru da bi uzeli psa koji otkriva novac.

 • Olimpijada službenih pasa

  +

  Štenara je ove nedelje domaćin pseće Olimpijade koja se sastoji iz raznih izazova kao što su potraga i teren sa preprekama koji je osmišljen da pokaže sposobnosti pasa. Keni se nada da će konačno moći da se opusti i uživa u Olimpijadi.

 • Rodni i Bulvinkl

  +

  Keni i Deni se sastanu sa dvojicom kerovođa iz policije Logansporta. Oni žele da postave lažni kontrolni punkt na putu koji se retko koristi i pozovu Kenija i Denija da im se pridruže da bi se uverili da će se psi dobro uklopiti u novoj sredini.

 • Imate drogu?

  +

  Bobi i Deni nadgledaju obuku novih policijskih kerovođa. Neiskusni policajci su upareni sa obučenim psima da bi učili iz njihovih iskustava i ojačali tim kao celinu. Ali jedan policajac ne želi da igra po pravilima, pa Bobi i Deni moraju to da reše.