Mlekara porodice Hačer

12+12+
©National Geographic
Mlekara porodice Hačer

Sinopsis

Mlekaru porodice Hačer vodi već peta generacija. Život na farmi je nepredvidiv i zato se na imanju nalazi i veterinarska ordinacija.

Epizode

Sezona 1
 • Izazov sa vimenom

  +

  Dr Dženifer želi da dokaže da njen brat odlično poznaje krave, i daje mu zadatak da ih identifikuje pomoću vimena. Jedna krava ima ozbiljnu povredu kopita, i dr Dženifer i Čarls sarađuju da bi joj spasili život, ali krava potom ima novi problem.

 • Joj, slatkišu

  +

  Šeron obožava svoje kokoške, i kada jedna ne izgleda baš najbolje, Šeron zna gde da potraži pomoć. Uz pomoć svoje ćerke Dženifer, Šeron saznaje da malo meda mnogo znači. Tek rođeno tele, koje je napušteno i prekriveno crvima, stiže u kliniku.

 • Boreći se s olujom

  +

  Meri Morgan je uvek spremna da pomogne Čarslu… čak i ako to uključuje okupljanje krava tokom uragana. Veterinar i porodični prijatelj, dr Džon Lester dolazi na farmu da bi lečio mladog bika po imenu Stiv, koji boluje od gadnih bradavica.

 • Joj mama!

  +

  Čarls ne voli kokoške, ali uvek je spreman da pomogne majci s njenim kokoškama. Šeron pomaže tokom teškog rađanja teleta. Meri Morgan pomaže Čarslu. Dženifer i Čarls pomažu starom prijatelju u presađivanju kože povređenom konju.

 • Sve je u porodici!

  +

  Dva preslatka mladunčeta koze su ostvarenje sna za Šeron, ali ubrzo prerasta u noćnu moru kada mora da pomogne tokom njihove operacije. Na sreću, tu je odličan veterinar koji pomaže da sve prođe glatko.

 • Ne zezaj se sa majkom!

  +

  Čarls se suočava sa nekoliko vijetnamskih svinja i teško je odrediti pobednika. Zatim, porodica sarađuje kako bi pomogli novopečenoj majci.

 • Moram sve da ih uhvatim!

  +

  Porodica Hačer uvek dodatno neguje Šeronine životinje. U klinici, pas doktorke Dženifer pokazuje zabrinjavajuće simptome, i Meri pomaže Čarlsu u prljavom zadatku.

 • Prelep život

  +

  Šeron je inspirisana, nakon napada predatora na ovce, i usvaja psa čuvara. Međutim, prvo mora da utvrdi da li bi se uklopio na farmi. Kasnije, Dženifer i Čarls leče povređenu kravu.