Hitna služba za životinje

AllAll
Hitna služba za životinje

Sinopsis

U drugoj sezoni "Hitne službe za životinje", jedna od najvećih veterinarskih bolnica u zemlji otvara svoja nova odeljenja samo za naše kamere. Tu su odeljenje kardiologije, dermatologije, oftalmologije i intenzivne nege.

Epizode

 • Neverovatni Maks

  +

  Ove nedelje na obali Zaliva najbolji veterinari u Teksasu pomažu labradoru sa srčanim problemima, paunu sa povređenom tetivom, šnauceru sa velikim tumorom i koker-španijelu sa hermafrodizmom!

 • Neobični osumnjičeni

  +

  Ove nedelje na obali Zaliva najbolji veterinari u Teksasu pomažu buldogu sa problemima sa nadbubrežnom žlezdom, majmunu sa problemima sa varenjem, jorkiju sa problemima sa udovima i bengalskoj mački sa prelomom noge.

 • Protivpožarna vežba

  +

  Ove nedelje vrhunski teksaški veterinari leče belog tigra sa masom na oku, penzionisanog policijskog psa sa problemima sa zglobovima i lenjivca sa hroničnim apscesima.

 • Slon u sobi

  +

  Ove nedelje vrhunski teksaški veterinari leče azijskog slona sa rakom dojke, šnaucera sa hroničnim prelomom kuka, mešanca pomeranca sa sepsom i jednookog pitona sa natečenom glavom.

 • U zečjoj rupi

  +

  Ove nedelje vrhunski teksaški veterinari leče katahulu sa ozbiljnim prelomom noge, sijamsku mačku sa prelomom kuka, zeca sa očnim problemima i maltezera koji ne može da hoda.

 • Nešto je sumnjivo

  +

  Ove nedelje vrhunski teksaški veterinari leče čivavu i haskija sa prelomom vilice, anemičnog zeca sa problemom sa jetrom, spasenog goniča sa stranim telom i masom na dojkama i labradora sa povređenom nogom.

 • Na iglama

  +

  Ove nedelje vrhunski veterinari u Teksasu leče Jorkija koji je progutao iglu za šivenje, mače sa povredom vilice i oka, kraljevskog pingvina sa oteklim zglobom i ovčarskog psa sa neutoljivom žeđi, kao i belog terijera sa kožnom alergijom.

 • Zaslepljeni

  +

  Ove nedelje vrhunski veterinari u Teksasu leče slepog labradora, dogu sa upalom kičmene moždine, leoparda sa kožnom infekcijom oko očiju i ušiju, štene buldoga sa problemima sa bešikom, kao i spasenu čivavu sa slomljenom kičmom.