Mars

16+16+

Petak 18:00

Mars II Trailer - Coexist

Sezona 2
02:09

Sledeće emitovanje

 1. Petak 13 decembar u 18:00

  Novi svet (Sezona 1)

 2. Ponedeljak 16 decembar u 18:00

  Prizemljenje (Sezona 1)

 3. Utorak 17 decembar u 18:00

  Pad pritiska (Sezona 1)

Sinopsis

Prošlo je devet godina otkako su austronauti sleteli na Mars i razvili Olimpustaun u punokrvnu koloniju. Međutim, MNFM, međunarodna svemirska agencija, ne može sama da nastavi finansiranje ekspedicije na Marsu. Vrata su se širom otvorila za investicije iz privatnog sektora.

Klipovi

Epizode

 • Nismo sami

  +

  Nakon decenije provedene na Marsu, naučnici u Međunarodnoj naučnoj federaciji za Mars (MNFM) u kompletno razvijenom naselju Olimpus, pripremaju se za dolazak grupe obučenih astronauta, koji rade za Lukrum indastriz. Lukrum indastriz je kompanija koje se bavi eksploatacijom prirodnih resursa.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 23 decembar u 18:00
  12+12+
  Na National Geographic
 • Razdvojeni svetovi

  +

  Klimav odnos saradnje između dve kolonije je ugrožen. Aktivisti Grinpisa izlaze na more kako bi protestovali protiv vađenja nafte na Arktiku. Novo otkriće povećava tenzije između MNFM i Lukrum, koji dele izvor vode i struje. Hana ima ličnu tragediju, a Ameli se sprema za povratak na Zemlju.

  Sledeće na programu
  Utorak 24 decembar u 18:00
  12+12+
  Na National Geographic
 • Pada mrak

  +

  Nakon što solarna baklja pogodi planetu i prekine komunikacijske veze između i unutar kolonija, grupa iz Olimpustauna mora hitno da pronađe geologa Martu Kejmen. Ona je ostala napuštena na površini nakon rizične istraživačke ekspedicije.

  Sledeće na programu
  Sreda 25 decembar u 18:00
  12+12+
  Na National Geographic
 • Zaraza

  +

  Ona prolazi kroz Olimpustaun i koloniju Lukrum. Kada shvati da je jedan član ekipe umro od te bolesti, MNFM ulazi u trku kako bi se otkrio uzrok i način prenošenja bolesti. Danas, Vladimir Čuprov, aktivista Grinpisa, govori o zdravstvenoj krizi koja pogađa domoroce na Arktiku.

  Sledeće na programu
  Četvrtak 26 decembar u 18:00
  12+12+
  Na National Geographic
 • Igre moći

  +

  Nelagodnost se širi Olimpusom jer komandant Majk Glen (Ganer Kauteri) ne prihvata Hanin autoritet, što ugrožava članove kolonije Lukrum i Ameli dobija trudove. U krugu Arktika, države pokušavaju da sarađuju kako bi privukle investicije, zaštitile osetljive ekosisteme i sačuvale domorodačke načine života.

  Sledeće na programu
  Petak 27 decembar u 18:00
  12+12+
  Na National Geographic
 • Potres

  +

  Profitnim interesima, Lukrum je otišao predaleko, ugrožavajući bezbednost obe kolonije. MNFM pokušava da stabilizuje situaciju, ali za neke je već prekasno. U sadašnjosti, na Zemlji, čovečanstvo i njene aktivnosti destabilizovale su prirodni svet.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 30 decembar u 18:00
  12+12+
  Na National Geographic

Special